
صادرات میوه خشک بسته بندی شده
گروه خشکبار طلایی مظلومیان در سبد صادراتی خود محصولات میوه خشک زیر را در بسته بندی های زیبا و متنوع به مشتریان خارجی خود ارائه می نماید :
- هلو
- کیوی
- گوجه خشک
- موز
- سیب
- پرتقال
- آلبالو
- گلابی
- گوجه فرنگی خشک
- به
- به لیمو
- لیموترش
- دانه انار ( ناردونه)
خشک کردن میوهجات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم میشود.
خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش میدهد، در نتیجه از هزینههای حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآوردهائی میشود که مصرف آنها آسانتر است.اهمیت اقتصادی توسعه صادرات میوه جات خشک شده، توزیع نامناسب منابع غذائی و انواع محصولات کشاورزی و فصلی و منطقهای بودن تولید بسیاری از محصولات در جهان از جمله دلایل اهمیت تولید آجیل میوه میباشد.
نظرات