فصل جدیدبرداشت وصادرات غنچه گل محمدی

گل محمدی

نام نوعی گل رز است که از آن گلاب می گیرند گلها به شکل صورتی خوشرنگ با ۳۲ گلبرگ صورتی مشابه و یکدست که در اوائل صبح شروع به ظاهر شدن می‌نمایند. زمان باز شدن گل‌ها در اوائل اردیبهشت تا اوائل تیرماه می‌باشد؛ و در هر منطقه مدت زمان باز شدن گل‌ها ۳۰–۲۰ روز طول می‌کشد. دوام گل حداکثر یک روز بوده و بعد از آن رنگ صورتی خوشرنگ گلبرگها به سفید می‌گراید این گل بومی رشته کوه‌های البرز می باشد .مناطق مورد کشت گل محمدی اغلب مناطق کوهپایه‌ای و اقالیم خشک و نیمه خشک با تابستانهای معتدل و خشک و زمستان‌های سرد می‌باشد.بهترین زمان استفاده از گل محمدی ۱ یا ۲ ساعت پیش و پس از صرف غذا می باشد.از جمله خواص گل محمدی را میتوان برطرف کردن سرفه‌های مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، کاهش خونریزی در دوران قاعدگی و برطرف کردن التهاب و حساسیت در بدن نام برد .گلبرگ های گل محمدی را میتوان به چای یا آبجوش اضافه کرد ،یکی دیگر از موارد مصرف گلبرگ‌های گل محمدی اضافه کردن آن به ماست همراه نعناء خشک و خیار است که با آن می‌توان یک میان وعده مقوی، خوشمزه و نیروزا تهیه کرد هم چنین میتوان از روغن گل محمدی برای درمان یبوست مزاج استفاده کرد.این گیاه طرفداران بسیاری را نیز در حوزه صادرات از آن خود کرده است.