صادرات میوه خشک بسته بندی شده

 

گروه خشکبار طلایی مظلومیان در سبد صادراتی خود محصولات میوه خشک زیر را در بسته بندی های زیبا  و متنوع به مشتریان خارجی خود ارائه می نماید :

  1. هلو
  2. کیوی
  3. گوجه خشک
  4. موز
  5. سیب
  6. پرتقال
  7. آلبالو
  8. گلابی
  9. گوجه فرنگی خشک
  10. به
  11. به لیمو
  12. لیموترش
  13. دانه انار ( ناردونه)

 

خشک کردن میوه‌جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود.

خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد، در نتیجه از هزینه‌های حمل و نقل و ذخیره سازی می‌کاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورد‌هائی می‌شود که مصرف آنها آسانتر است.اهمیت اقتصادی توسعه صادرات میوه جات خشک شده، توزیع نامناسب منابع غذائی و انواع محصولات کشاورزی و فصلی و منطقه‌ای بودن تولید بسیاری از محصولات در جهان از جمله دلایل اهمیت تولید آجیل میوه‌‍ می‌باشد.

 

  نظرات